Circus information

"Circus" är en "Blackout 2", en uppföljare till förra årets succé. Skivan har samma vassa, elektriska sound, men Britney låter mer självsäker och man har inte använt sig lika mycket av vocoder. "Circus" har även en annan sak som fattades på "Backout", en riktig ballad. Den heter "Out From Under" och är en riktigt vacker.
     Titelspåret är ett rasande monster till sång, vars refräng börjar med en Max Martin-lik duns. "I'm the ringleader, I call the shots, I'm a firecracker, I like it hot", sjunger Britney under versen. Det är denna sång som kommer att bli nästa singel.
     Britney blir även presenterad som "our very own pop princess, now Queen of Pop" i "Kill The Lights". Den låten har många likheter med Madonnas sound på "Hard Candy". Textmässig är sången gansk lik "Piece of Me" i och med att den pratar om Britney relation till paparazzi. "You don't like me, I don't like you," she tells them. "Only difference is you still listen, I don't have to", sjunger hon.

I "If U Seek Amy", återförenas Britney åter med svensken Max Martion. Sången är 50% glam, 50% rave. Titeln har inget att göra med en viss Fröken Winehouse som många spekulerat om och man förstår snabbt vad Britney menar om man säger det snabbt. Bara gör det inte i fint sällskap...



Kommentarer
Postat av: mojo

älskar detta inlägget! klart favorit so far.

2008-11-17 @ 16:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0