Tillbakablickar

Britney har levt ett hektiskt liv. Här tar vi en titt på vad som hänt under de senaste åren.

September 1995
Britney går på skolbal på Parklane High School med sin första seriösa pojkvän, Reg Jones.


Britney och Reg.
De var ett par i 4 år.


September 1997
Britneys mamma Lynne ringer sin vän Felicia Culotta och frågar om hon vill bli hennes då femtonåriga dotters assistent. Vid det här tillfället skickade Jive Records nämligen Britney till New York och Stockholm för att hon skulle spela in sin debutskiva "...Baby One More Time".  när hon flyttar till New York och Stockholm. Lynne var tvungen att stanna i Kentwood, Louisiana för att ta hand om Britneys lillasyster Jamie Lynn. Felicia och Britney flyttar in i en lägenhet på Upper East Side på Manhattan.

September 1999
Britneys karriär har satt fart. Hon spelar sig själv i ett avsnitt av "Sabrina Tonårshäxan" tillsammans med sin barndomsvän Melissa Joan Hart som hon träffade i Orlando när hon var med i The Mickey Mouse Club.


Britney träffar Sabrina tonårshäxan.

September 2001
Britney stjäler showen under MTV Video Music Awards i New York där hon uppträder "I'm a Slave 4 U" med en lång albino pytonorm runt axlarna.

September 2003
Britney erkänner efter flera års spekulartioner för GQ magazine att hon inte är oskuld och att hon haft sex med Justin Timberlake, men bara för att hon trodde att de skulle gifta sig. Hon sa: "Bara för att jag har haft sex är jag inte en dålig person, eller hur?"


Britney i GQ magazine.

September 2004
Britney blir Mrs Kevin Federline då de gifter sig den 18 september. Bröllopet är en chock för både Britneys vänner och familj och världen. Paret hade egentligen planerat en ceremoni den 16 oktober. Bröllopet hålls i Studio City, Kalifornien. Britney bär en vacker, axelbandslös klänning, designad av Manique Lhullier. Paret spenderar sin smekmånad i Britneys hemstad Kentwood och på Fiji.


Mr & Mrs Britney Spears. Britney gifter sig med sin
älskade Kevin efter bara fem månader tillsammans.

September 2005
Britney föder parets första barn, Sean Preston Federline, den 14 september. Paret äv överlyckliga och säljer de första bilderna på Sean till People Magazine för över 1 miljon dollar.


Britney med sina älsklingar.

September 2006
Britney föder sitt andra barn Jayden James Federline, två dagar innan Sean Preston fyller 1. Britney säger att hon och Kevin är lyckliga, men ansöker om skiljsmässa mindre än en månad efter födelsen. Inga bilder av minstingen säljs och paret inleder snart en bitter vårdnadstvist.

September 2007
Efter ett tufft halvår uppträder Britney på MTV Video Music Awards för att göra PR för sin nya singel "Gimme More" från comebackskivan "Blackout". Kvällen innan syns Britney ute, festande med P. Diddy. Uppträdandet går katastrofalt och Britney får fruktansvärda recensioner.


Gimme gimme more, gimme more,
gimme gimme more.

September 2008
Britney dyker upp, vackrare än någonsin, på MTV VMA och tar hem tre priser för videon till "Piece of Me". Hon släpper sin nya singel "Womanizer" som får bra kritik. Hon förbereder sig för comeback med skivan "Circus" och ser bättre och mer välmående ut än på läge. Hon kommer bra överens med sin familj och även med exmaken Kevin. Allt ser bra ut för Britney.


Britneys är lugn i New York

Sist Britney Spears var i New York, för ungefär ett år sedan, såg besöket mycket annorlunda ut. Britney festade hårt och avslutade en av nätterna på en stripklubb där hon satte på sig dansarnas trosor för att sedan ställa upp på flera bilder.
     Men sedan hon anlände i staden igår kväll, amerikansk tid, har hennes besök varit betydligt lugnare. Istället för att gå ut och festa checkade Britney direkt in på sitt hotell efter en hektisk dag av affärsmöten och lite shopping. Följande dag spenderade stjärnan med att besöka radiostationen z100 för att prata om sitt nya album, varpå hon åkte till Sonys huvudkontor för att träffa Berry Weiss, VDn för skivbolaget.
     Efter flera timmar av möten åkte Britney och hennes assisten till Barneys, där hon inhandlade flera påsar fulla av kläder. "När hon kom ut från hissen bar hennes assistent flera påsar. Jag skulle säga att Britney verkligen gillar det här stället", berättade ett ögonvittne. Britney spenderade en lägre tid med att titta på skor och avslutade sedan sin shoppingtur med att köpa ett läppstift för 23 dollar och en foundation för 27 dollar. Därefter hoppade hon in i sin bil och återvände till sitt hotell. Vilken skillnad ett år kan göra!



Britney för ett år sedan...





Uppdatering: Det finns ingen sexvideo

Trots de uppgifter som givits av brittiska skvallertidningen Heat Magazine, finns det ingen sexvideo med Britney och hennes ex, Adnan Ghalib. Detta avslöjar en vän till superstjärnan. "Det är en totalt fabrikerad historia, det finns ingen sanning i den", säger källan till E! News.
     Britneys talesman på hennes skivbolag Jive Records har varken dementerat eller bekräftat ryktena. Inte heller Ghalib kan nås för en kommentar. Verkar som om Britney går säker för den här gången.



Circus låtlista

Enligt ryktena är detta "Circus"-låtlistan.

01) Intro
02) Womanizer
03) Circus
04) Kiss Kiss
05) My Everything
06) Amnesia
07) Mannequin
08) My Baby
09) Scandalous
10) Beat Your Heart Out
11) Spotlight
12) Love
13) Kill The Lights
14) Scarred
15) Womanizer[Bill Hamel Remix]


Källa: Jive Staff Member Emailed Me List



Britney ska turnera!

Igår berättade Britney för radiostationen z-100 att hon har har börjat planera sin nästa turné. "Det blir nästa år, definitivt, runt hela världen", sa hon.
     När hon blev tillfrågad om sin nya singel berättade den fnittrande stjärnan att "Womanizer" är en "girlpower-sång".
"Det är en riktigt cool sång. Jag gillar att den är så stärkande för kvinnor. Den handlar om killar som är otrogna med andra tjejer". Britney berättade också att hon arbetat på nya skivan, som släpps 2 december, i ungefär 6 månader.
     Sångerskan pratade även om de tre priserna hon vann på MTV Video Music Awards för sin video till "Piece of Me".

"Det är en cool video, men jag tycker att jag verkligen gjort videor som är mycket bättre. Men det var inspirerande [att vinna] för nu kan jag verkligen göra något riktig galet".



Städerskan Britney

Här är en bild från Britneys hem i Kalifornien, där hon städar! Britney berättade nyligen för OK! Magazine att hon är en städfanatiker och att hon älskar att damma och tvätta fönster! Då har hon något gemensamt med mig =)


Britney i ny sexskandal

Britneys sliskiga ex, paparazzifotografen Adnan Ghalib, påstår att han har en video där han och Britney har sex och att han är villig att sälja den "om någon erbjuder rätt pris".
     Enligt Heat Magazine säger Adnan: "det finns en sådan video, men jag diskuterar det inte mer ingående".
Videon ska vara inspelad i Mexico och källor påstår att Britney inte har på sig något annat än sin ökända rosa peruk. Videon är runt tre timmar lång.
Adnan säger att han inte tänker ge någon några andra detaljer, utöver videon. Undrar hur länge han håller det löftet...




Britney och Adnan på semester i Mexico. Britney bär samma klänning
som hon gjorde under sitt bröllop med Kevin Federline, 2004.

Britney på TRL

Rykten viskar om att Britney ska vara med i TRL medan hon är i New York. Sångerskan har varit med i programmet flera gånger förrut, senast 2004. Om det är sant eller inte återstår att se.


Britney till NYC

Britney syns här på flygplatsen LAX när hon är på väg till New York. X17 påstår att hon bara ska dit för att göra PR för "Womanizer", medan flera rykten säger att hon ska medverka på David Lettermans show. Det återstår att se.


Britney hos Ellen?

Väldigt många Britney fans försöker få Ellen DeGeneres göra ett avsnitt Britney. Det skulle i så fall bli Britneys tredje gång. Genom att trycka på länken nedan kan du hjälpa till!

http://ellen.warnerbros.com/show/respond/?PlugID=10


Ellen överraskade Britney och Kevin med presenter till deras första son när de
var med i hennes show innan hans födelse.

Britney och barnen på WolfGang's Steakhouse

Britney fotades på WolfGang's Steakhouse tillsammans med sin nanny och sina barn, Preson och Jayden. Britney såg fantastisk ut, men hennes får är halft brunt och halft blont och man kan även se röda slingor i det. Kanske efterlämningar från inspelningen an videon till "Womanizer".


Britney och minstingen Jayden.



 


Britney VS Christina

Källor inom Britneys skivbolag Jive avslöjade att anledningen till att "Womanizer" släpptes senare heter Christina Aguilera. Hennes singel "Keeps Getting Better"släpptes nämligen den 22 september, så som "Womanizer" var planerad att göra. Skivbolagen ville inte att rivalerna skulle gå mot varandra.
     Britney och Christina har tidigare stått på scen tillsammans ett fåtal gånger. Senast under MTV's VMA 2003, tillsammans med Madonna, då de uppträdde hennes hit "Like a Virgin" och chockade världen genom att kyssa ikonen.


Britney med Starbucks

Britney verkar ta lättare på sin strikta 1200-kalorier-om-dagen-inget-socker-diet. Samma dag som "Womanizer" släpptes firade hon med att köpa sig två gräddiga frappuchinos från Starbucks. Och hon ser nöjd ut!


Womanizer är här!!!

Womanizer är äntligen här!!! Lyssna på den här.


Womanizer videon

Det hettar till ordentligt i Britneys nya musikvideo till "Womanizer". Sångerskan fångades i onsdags på bild i Los Angeles, då hon iförd en svart peruk, förflyttade sig mellan inspelningslägena Takami Sushi Restaurant och Elevate Lounge. Personer som närvarade vid inspelningen vittnar om att videon innehåller "mycket erotisk koreografi".
     I en scen ligger Britney, iförd tighta, svarta läderbyxor och fejktattueringar, på en diskbänk i ett kök och senare sitter hon grensle över en man i kostym. Scenen fortskrider med att Britney sexigt äter körsbär, medan hon fortfarande sitter på mannen. Sångerskan filmade även delar av videon i en upplyst tunnel.  "Det kommer att bli lite som 'Toxic', flera byten av peruker. Fast mycket bättre", berättade en källa. "Britney var väldigt professionell. Hon gick in och gjorde en sak efter den andra", fortsatte han.

     Och videon lär bli riktigt het. Det är ingen fråga om saken - Britney är tillbaka!

Britney på inspelningsplatsen.




Det är här det händer...

RSS 2.0