Britneys är lugn i New York

Sist Britney Spears var i New York, för ungefär ett år sedan, såg besöket mycket annorlunda ut. Britney festade hårt och avslutade en av nätterna på en stripklubb där hon satte på sig dansarnas trosor för att sedan ställa upp på flera bilder.
     Men sedan hon anlände i staden igår kväll, amerikansk tid, har hennes besök varit betydligt lugnare. Istället för att gå ut och festa checkade Britney direkt in på sitt hotell efter en hektisk dag av affärsmöten och lite shopping. Följande dag spenderade stjärnan med att besöka radiostationen z100 för att prata om sitt nya album, varpå hon åkte till Sonys huvudkontor för att träffa Berry Weiss, VDn för skivbolaget.
     Efter flera timmar av möten åkte Britney och hennes assisten till Barneys, där hon inhandlade flera påsar fulla av kläder. "När hon kom ut från hissen bar hennes assistent flera påsar. Jag skulle säga att Britney verkligen gillar det här stället", berättade ett ögonvittne. Britney spenderade en lägre tid med att titta på skor och avslutade sedan sin shoppingtur med att köpa ett läppstift för 23 dollar och en foundation för 27 dollar. Därefter hoppade hon in i sin bil och återvände till sitt hotell. Vilken skillnad ett år kan göra!



Britney för ett år sedan...





Kommentarer
Postat av: Mojo

Älskar bloggen nattak! keep up the good work. hihi

2008-09-30 @ 16:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0