"Circus" är nästa singel!

BritneySpears.com bekräftar nu att "Circus" kommer att bli nästa singel. Britney spelade in musikvideon för bara några dagar sedan. Singeln kommer att släppas ungefär samtidigt som skivan.


Kevin hämtar Preston och J.J från skolan

Pappa Kevin och barnens nanny hämtar sina ögonstenar från dagis. De är så fruktansvärt söta!



     

     

Circus track-lista och framsida!!

Nu har den officiella tracklistan och albumets framsida äntligen släppts. Det här är låtarna som kommer att finnas på "Circus".

1. Womanizer
2. Circus
3. Out From Under
4. Kill the Lights
5. Shattered Glass
6. If You Seek Amy
7. Unusual You
8. Blur
9. Mmm Papi
10. Mannequin
11. Lace and Leather
12. Baby

Bonus track: Radar





Ellen och Paris diggar till "Gimme More"!

Ellen DeGeneres och Paris HIlton rockar loss ordentligt till "Gimme More". Kolla in det roliga klippet här!

Paris gillar fortfarande Britney!

Kill the Lights demo?

Britney avslöjade för några dagar sedan att "Kill the Lights" är en av hennes favoritlåtar på nya skivan. UNder intervjun spelades en sång i bakgrunden som många tror kan vara en just den låten. Nedan kan du lyssna på klippet, men det är dock utan Britneys röst. Det låter bra och lite cirkus-aktigt! Lyssna här.


"Blackout" fyller 1!

Mycket har hänt i Britneys liv på ett år. Den 30 oktober, 2007, skäppte hon sitt femte studioalbum "Blackout". Skivan är den första av Britneys plattor som hon inte gjort någon promotion för, detta på grund av att den släpptes då hon var som svagast psykiskt. Skivans omslag fotograferades av Ellen Von Unwerth, som Britney häven tidigare har arbetat med. Det var den enda fotograferingen som gjordes för albumet.
     Britney släppte 4 singlar och 3 videor för att stötta albumet: "Gimme More", "Piece of Me" och "Break The Ice". "Radar" som bara släpptes som en digital singel i vissa delar av världen fick dock ingen video.
     Skivan fick generellt sett bra recensioner. Albumet har vunnit flera utmärkelser b.la "Best International Album" (NRJ Music Awards), "Best Song Of The Year" (Hit Music Awards), "Album Of The Year" (Cannes International Music Awards) men de viktigaste var utmärkelserna hon vann iår på MTV: Video Music Awards galan. Britney vann sina 3 första moonmans för Best Female Video, Best Pop Video, Video Of The Year för videon "Piece of Me" vilket satte fart på hennes efterlängtade comeback. Kolla in bilderna från Britneys "Blackout"-fotografering nedan.

     

     

     

Alla vill vara Britney!

Alla vill vara Britney Spears. I alla fall enligt den här omröstningen, där läsare själva fick rösta på vem de skulle klä ut sig till på Halloween!



Britney pratar om "Circus".

I en kort presentation av sitt nya album berättade Britney att låtarna "Womanizer" och "Kill the Lights" är två av hennes favoritsånger. Hon sa också att hon är uppspelt över att hon har arbetat med så många nya producenter. Albumet innehåller många personliga låtar och hon anser att det är hennes bästa arbete hittills. På två av albumets ballader har hon arbetat med Guy Sigisworth ("Everytime" och "Someday (I Will Understand)"). Hon avslöjade till sist att hennes största inflytande är Madonna Prince, Elton John och Whitney Houston.


Circus promo!

Kolla in den här nya promo-affischen för "Circus".  Snart är det dags!


Britney tränar med sin mamma

Kolla in den hör nya videon på Britney och hennes nya träningskompis - mamma Lynne. Sångerskan och hennes mamma jobbade och gjorde pushups tillsammans med Britneys tränare i soliga LA. Här kan du se den.

Nya dansbilder

Yowza! De senaste bilderna på Britney i International Dance Academy avslöjar att videon till "Circus" kommer att bli riktigt het. Källor har nu avslöjat att Britney har stövlarna och käppen för att hon ska vara cirkus direktör i sin nya video!! Det här kommer bli ännu bättre än "Womanizer"!!

     

  

Spelar Britney in ny video?

Spelar Britney redan in en ny musikvideo? Det verkar så. Låten är enligt ryktena "Circus" och regissören är ingen mindre än Francis Lawrence som gjorde den heta videon till "I'm a Slave 4 U". Brutneys bror Bryan sågs på setet, tillsammans med massa dansare och koreografer. Alla dansare hade på sig circus-kläder. Låter väldigt intressant!

Nya dansbilder

Kolla in de nya bilderna på Britney när hon dansar på International Dace Axademy förra veckan. Enligt Britneys oficiella hemsida BritneySpears.com, är halsbandet som hon har på sig ett Key To My Heart smycke. Key to My Herat donerar delar av sin vinst till,  Have a Heart Children's Cancer Charity´, som hjälper barn som växer upp i familjer med cancer. 
Halsbandet kostar ungefär 400 kronor. På Britneys finns namnen på hennes söner ingraverade. 




Britneys pappas förmyndarskap blir permanent

Britneys pappa, Jamie Speras förmyndarskap kommer att fortsätta gällas och blir nu permanent. Jamie kommer tillsammans med Britneys åklagare Andrew Wallet att övervaka hennes fastigheter, finanser och lagliga affärer. 
     "Domstolen tycker att förslaget om att förlänga förmyndarskapet var nödvändig och lämplig." säger Överdomstols kommissionären Reva Goetz, som har övervakat målet från första början. 
     Britney, som starkt ogillade idéen när den föreslogs i februari i år, sägs för tillfället inte ha något emot idén. Förmyndarskapet kommer att förlöpa tillsvidare, och kommer bara förfalla då en begäran från alla parter har godkänts av domaren. Ett status förhör är planerad inför den 22 december.




Miley Cyrus pratar om Britney och Lidsay

"Jag tycker att båda två har mycket talang och på Video Music Awards och allt, så tog Britney många priser med sig hem och hon har verkligen gjort en rejäl comeback", sa barnstjärnan när hon var i Tyskland för att göra PR för sin nya skiva "Breakout". " Så, jag tycker bara att de är frunkatsvärt framgångsrika och förhoppningsvis, när folk jämför mig med dem, så är det det de menar, för de har faktiskt varit fruktansvärt framgångsrika och de har haft fantastiska karriärer och de är båda två mycket talangfulla".


Britney på SNL

Kommer Britney uppträda på Saturday Night Live? Enligt Celebuzz.com, så "kommer Britney för tredje gången vara värd för showen" i november.
     Trots dessa rapporter säger källor på NBC, kanalen som SNL går på, att detta inte är fallet. Andra rykten säger dock att Britney kommer att göra en överraskningsresa till New York i november för att uppträda på TRL. Då kanske hon passar på att klämma in SNL också. Vi får vänta och se.


Britney som utomjording under Saturday Night Live, 2002.

Britney får böter

Ännu mer bil-problem för Britney. I måndags var sångeskan ytterligare än gång i dansstiduion för att övan inför sina framträdanden på X Factor och Good Morning America. Oturligt nog för henne, parkerade hennes livvakt på en olaglig plats med, vilket resulterade i böter. På väg ut från studion såg Britney inte glad ut och gömde sig för fotograferna.

     

   


Britney vs Jay-Z

Kommer Britney kunna återta plats nummer ett på Billboards albumlista? Nu är hon i alla fall ett steg närmare...
Britneys nya skiva "Circus" släpps den 2:e december, på hennes födelsedag, samma dag som hip hop mogulen Jay-Z tänkt släppa sin platta "Blueprint III". Nu har Jay-Z valt att fördröja släppet till tidigast den 9:e december istället. Jay-Zs fansida rapbasement.com hävdar att skivan inte kommer förrän nästa år, eftersom det inte ens finns en video till hans singel.
     Det är hursomhelst goda nyheter för Britney, som nu nästan är garanterad en förstaplats på Billboard.


Brit vs. Jay-Z

Britney uppträder på TRL

TRL's stora final, det allra sista avsnittet, visas i USA söndagen den 16:e november. Enligt MTV finns det en möjlighet att Britney kommer att göra ett framträdande. Ingen bekärftar det, men ingen förnekar det heller. Enligt en källa nära MTV förhandlar Britneys manager med tvkanalen.
"Britney och hennes maganer pratar med MTV om ett uppträdande, de valde datumet för den sista showen så att hon skulle kunna vara med".
Hoppas, hoppas, hoppas!


Vem bar den bäst?

Vem bar den bäst? Till vänster: Britney på flygplatsen i juni. Till höger: supermodellen Hiedi Klum äter lunch i lördags.


Britneys semsterbild

På den här undebara platsen, närmare bestämt i Santa Barbara, spenderade Britney förra helgen. Enligt Britneys officiella site, BritneySpears.com, tog sångerskan och hennes assistent, Brett, bilden från sin balkong för att dela det med fansen.


Britneys träningsvideo

På britneyspears.com (eller youtube.com) kan man nu få en inblick i Britneys liv. Där publicerades nämligen nyligen en video när hon tränar. Kolla in den här.


Britney på löpbandet.

Nytt meddelande från Britney



Britney kommer att uppträda på X Factor

Nu är det bekräftat, superstjärnan kommer att uppträda på brittiska X Factor den 29 november. Vi väntar med spänning!


...Baby One More Time 2008

I torsdags fyllde Britneys debutsingel "...Baby One More Time" 10 år. Och det är tydligen något som Britney vill fira. Enligt en källa som arbetar hos International Dance Studio, där Britney i flera veckor har övat inför sin kommande turné, har Britney en koreografi till en ny version av "...Baby One More Time". 
     Källan avslöjade att Britney åter har vänt sig till svensken Max Martion (som bland annat skrivit hennes superhittar "...Baby One More Time", "Oops!...I Did It Again" och "I'm Not a Girl, Not yet a Woman") för att låten ska bli så bra som möjligt. "Den har en ny urban-twist, men har ändå samma känsla som förr". Den nya BOMT har även döpts om till "One More TIme" och är en 10-års mix.
     "Sången är till ett kommande uppträdande, som ska göra PR för hennes skiva. Den kan även bli ett bonus track på 'Circus'. Låten är het. Den är mognare än originalet, och mycket mer modern".
     "Womanizer", Britneys senaste hitsingel, är den första att nå plats nummer ett på Billboard, nästan 10 år efter att BOMT legat där. 
     Det är "...Baby One More Time" en gång till!


Britney återvänder till EMA

Britney förväntas uppträda på MTV Europe Music Awards i Liverpool nästa månad. Sångerskan, som släpper sitt sjätte album "Circus, den 2 december, är nominerad i kategorien "Best Act Ever".
     Ett uppträdande skulle ge ett bra avslut på det här året för Britney, som förra månaden tog hem tre priser under MTV Video Music Awards i Los Angeles.
     En källa sa till Mirror "Med tanke på Britneys comeback finns det ingen som är mer lämpad för att medverka under prisutdelningen. Hon är antagligen det största popstjärnan i världen och efter att ha skinit under VMA så skulle hon definitivt krydda till det i Liverpool. Det finns hopp om att hon ska uppträda, men det kan hända att hon bara delar ut ett pris. Hursomhelst är det väldigt spännande".
     Britney har uppträtt på EMA en gång tidigare. Det var 1999 och hon framförde ett medley av sina superhits "...Baby One More Time" och "(You Drive Me) Crazy". Kolla in bilderna nedan.


 

        

     

     


Britneys tvilling?

Till höger: Britney Spears i sin senaste video "Womanizer". TIll vänster: Christina Aguilera i på inspelningen av sin senaste video "Keeps Gettin' Better". Verkar som om båda stjärnorna fastnat för mörka peruker med mycket lugg...
Vem klär bäst i det?


Jamie Lynn reder ut ryktena

Britneys lillasyster Jamie Lynn Spears, har varit ett hett tabloidoffer de senaste månaderna. Inte bara på grund av sin chockerand graviditet, utan även för otrohetsryktena som omger henne och fästmannen, Casey Aldridge. Det har läge viskats om att nittonåriga Casey ska ha bredagit Jamie Lynn både under och efter graviditeten, med tjugosjuåriga Kelli Dawson. Detta är dock ett rykte som de nu båda tar avstånd från. "Vi är lyckliga tillsammans", slår Jamie Lynn fast. 
"Det är inte sant att jag varit otrogen. När man bor i en liten stad känner man alla. Men när pengar i inblandade ser man vilka som är ens verkliga vänner", fyllde Casey i. 
"Det är helt påhittat. Casey har aldrig haft en intim relation med Kelli, så hur skulle det kunna vara sant? Det är allmänt känt i vår lilla stad att hon brukar hiita på saker. Det sårar mig eftersom min familj läser om de här sakerna. Med de vet att om jag var i ett förhållande där jag blev bedragen, skulle jag inte stanna", fortsatte Jamie Lynn.
     För ungefär en månad sedan uppgavs det även att Jamie Lynn åter var gravid - bara fyra månader efter att hon välkomnat dottern Maddie Briann till världen. "När Jamie Lynn fick det positiva graviditetstestet började hon gråta. Hon trodde inte att hon kunde bli gravid eftersom hon ammar", sa en källa till National Enquierer. Jamie Lynn dementerade dock detta rykte. "Jag är inte gravid", sa hon genom sin taleskvinna till tidningen OK!
     Och hur är det då med giftastankarna? Det får enligt stjärnan vänta ett tag. "Vi är lyckliga just nu. Vi har ingen brådska". Och med tanke på att Jamie Lynn bara år 17 år fyllda, så låter det som en utmärkt idé.
     Kolla in bilderna på söta Maddie, Jamie Lynn och mamma/mormor Lynne Spears och Casey.


     

     

Kevin kör hem barnen

Här syns Kevin Federline när han kör hem sina söner (som sitter i baksätet) igår kväll.


Womanizer låtlista

BreatheOnBritney.it publicerade igår dessa låtlistor inför "Womanizer'"CD singeln som släpps den 5 november (standard) samt den 18 november (maxi) i Sverige.


Standard Singel
01. Womanizer (Main Version) 03:43
02. Womanizer (Instrumental) 03:42

Maxi Singel
01. Womanizer (Main Version) 03:43
02. Womanizer (Kaskade Mix) 05:31
03. Womanizer (Junior's Tribal Electro Mix) 08:47
04. Womanizer (Instrumental) 03:42
05.Womanizer (Director's Cut) 04:05

Australien: 01 November 2008
01. Womanizer (Main Version) 03:43
02. Womanizer (Instrumental) 03.42

Tyskland: 14 November 2008
01. Womanizer (Main Version) 03:43
02. Womanizer (Kaskade Mix) 05:31
03. Womanizer (Junior's Tribal Electro Mix) 08:47
04. Womanizer (Instrumental) 03:42
05. Enhanced Video: Womanizer (Director's Cut) 04:05

England: 23 November 2008
01. Womanizer (Main Version) 03:43
02. Womanizer (Instrumental) 03:42

Spa-dag

Britney fick en svensk massage och ansiktbehandlingar på Mondrian Hotel's Agua  Spa i Los Angeles igår. Hon köpte även en flaska av parfymen IF innan hon åkte därifrån.



Britney skämmer bort sig själv!

Britney Spears Twilight

Han doftar underbart...om du förstår vad jag menar


EMA, AMA eller X-Factor?

Britney jobbar hårt på sina koreografier. Varför? Det vet vi inte. Somliga påstår att hon ska uppträda på MTV Europe Music Awards i Liverpool näste månad. En källa säger till the Mirror att "Med tanke på Spears comeback, finns det ingen bättre att medverka på ceremonin. Hon är förmodligen den största popstjärnan i världen, och efter att ha skinit på VMA's så skulle Britney verkligen hetta upp saker och ting i Liverpool":
Andra rykten säger att det är American Music Awards eller X-Factor hon övar inför. Vi får väl vänta och se...


P!nk pratar om Britney

Sångerskan P!nk, som är i Australien för att göra PR för sitt nya album "Funhouse", gjorde en intervju för radiostationen
2day FM, där hon nämnde Britney.  Under en lek nämnde värdarna Britney, varpå Pink sade att hon tyckte att hon är underbar. Lyssna på klippet här.


Från vänster: Beyoncé, Pink och Britney glr PR för
Pepsi, efter att de spelat in en reklamfilm tillsammans.

Britney och barnen kollar pumpor

Om några dagar är det Halloween och därför tog Britney med sig sina söner och sin assistent Brett till en pumpa täppa. Britney har redan varit där innan, så nu var det Sean och Jaydens tur. De såg ut att ha roligt och Britney såg riktigt lycklig ut.


 

     

     

     

     


 


Britney fyra på Billboard

"Womanizer" har åkt ner till plats fyra på Billboard och T.I är åter etta.


Jamie Lynn på promenad

Britney lillasyster, Jamie Lynn Spears, tog med sig sin fyra månader gamla dotter Maddie när hon gick några ärenden i McComb, Mississippi. Britney hoppas på att snart flyta närmare systern i och med att hon börjat bygga ett hus i Louisiana.


Jamie Lynn och lilla Maddie

Tidigare release för "Circus"

Det verkar som om "Circus" kommer att släppas tidigare i Europa än i USA. De flesta europeiska länderna kommer att börja sälja skivan den 28 november, medan den släpps i USA på Britneys födelsedag den 2 december. CDON och Megastore listar att "Circus" släpps det 28 november.
En Deluxe Editon med CD och DVD går att förhandsboka på  Megastore och CD WOW!

CDON
Circus - 159kr (2008-11-28)
Womanizer (Singel) - 35kr (2008-11-05)
Womanizer (Maxi) - 49kr (2008-11-19)
Frakt: 19kr

CD WOW!
Circus - 129kr (2008-12-01)
Circus (CD/DVD) 189kr (2008-12-01)
Frakt: Gratis

Ginza
Circus - 149kr (2008-12-03)
Womanizer (Singel) - 29kr (2008-11-05)
Womanizer (Maxi) - 49kr (2008-11-19)
Frakt: 29kr

Megastore
Circus - 149kr (2008-11-28)
Circus (CD/DVD) - 279kr (2008-12-02)
Womanizer (Singel) - 35kr (2008-11-05)
Womanizer (Maxi) - 45kr (2008-11-19)
Frakt: 33kr

"...Baby One More Time" fyller år!

För exakt 10 år sedan, den 23 oktober, 1998, släppte Britney sin debutsingel "...Baby One More Time" och blev i och med det hela världens "sweetheart". BOMT spelade in i Sverige och skrevs av den kända svenska producenten Max Martin. Sången hette till en början "Hit Me Baby One More Time", men eftersom Britneys skivbolag trodde att det skulle kunna missuppfattas som något våldsamt ändrades låttiteln.
     Musikvideon spelades in på samma skola som "Grease" och regisserade av Nigel Dick, som senare kom att göra flera av stjärnans videor. Det första konceptet var att Britney skulle vara superhjälte, men hon hatade idén och kom därför själv på det koncept vi ser idag!
     "...Baby One More Time" debuterade på plats 17 på Billboard och efter två månader hade den klättrat till plats nummer 1. Där stannade den i två veckor! Grattis till "...Baby one More Time" =)
Se videon här.
   
     


Meddelande från Britney

Britney skrev igår det här meddelandet på sin hemsida:

Had a great day! Just put the babies down for bed. We were able to sneak out and get halloween costumes. ~Britney
Posted: Thu Oct 23 00:32:57

Svenska: Hade en underbar dag! Har precis lagt babisarna. Vi lyckades smita ut och fixa halloweenkostymer. ~Britney

Britney i studion

Britney har varit i studion den här veckan för att spela in lite radioreklam för "Circus". Dessa bilder postade hon på sin officiella hemsida.

  

Britney skallig igen?

Britney planerar att hålla i en Halloween fest för sina vänner. Popprinssesan ska vara värdinna för ett jätteparty på årets läskigaste dag, för att markera sin comeback i musikvärlden. En källa säger: "Britney har alltid älskat Halloween. Hon har massor av vänner och familj som kommer att komma och alla ska ha kostymer. Hon tänker på att gå som sig själv - skallig. Hon blir verkligen rädd när hon ser tillbaka på hur hon betedde sig på den tiden och nu tycker hon att den looken skulle vara en bra kostym inför Halloween. Men hon kommer inte att raka huvudet den här gången!".
     Vi får väl se. Med Britney vet man aldrig vad som kan hända. Så här såg det ut när Britney festade förra Halloween:








Nummer 1!

Gissa vem som fortfarande innehar förstaplatsen på Billboard? Just det.. Britney Spears!


Britneys alla t-shirts

Som hängivet Britney fan har jag tydligt märkt att hon verkar ÄLSKA textröjor. Hon har visserligen inte haft på sig jättemånga under de senaste åren, men igår dök ännu en upp, och då tycker jag att det är dags för en "trip down memory lane". Kolla bara här... (klicka för större bild).

1)       2)       3)   

1) På den senaste stod det: "The One I Love"
2) 2004 färgade Britney håret brunt och gick sedan ut med texten "Brunettes are so hot right now"
3) Men snart var hon blond igen, precis som det står på tröjan.

1)       2)       3)

1) Framsidan löd: "How Could I Say No?"...
2) ...och på baksidan stod det: "He's the one"
3) "I am the American dream". Och visst är hon?!

1)       2)       3)

1) På framsidan stod det: "I like nice boys". Baksidan (inte på bild) löd: "I love bad boys". Typiskt Britney =)
2) "I love 2 fuck"
3) Med exmaken Kevin stoltserade Britney med sin dåvarande religion genom att bära en tröja med
texten "Adiqted to Kabbalah"

1)       2)       3)

1) Britney är bestämd, framsidan sa: "Move Bitch". Där bak stod det: "VIP" (=Very Importante Person"
2) Britney bär stolt upp sitt nya namn: "Mrs Federline"
3) Britney gör narr av medias besatthet av hennes oskuld genom att bära en tröja
med texten "I'm a virgin (but this is a really old shirt)"

Beyoncé tar över förstaplatsen

Beyoncé har tagit över förstaplatsen över de mest nedladdade musikvideorna, vilket för att Britney och "Womanizer" faller till plats två.


Britneys advokat pratar

Efter många rapporter runt Britneys rättegång, gick tidningen OK! till hennes advokat, J. Michael Flanagan, för att ta reda på varför Britney inte dök upp i rätten. Flanagan berättade för OK! att han besökt Britneys hus den 13 oktober, bara några dagar innan rättegången började, för att disskutera fallet och övertala henne att vittna. Han avslöjade också att "hon inte är särskilt stark. Hon är fortfarande mycket ängslig. Jag var tvungen att förklara saker för henne. Jag sa: 'om du vittnar har vi 90% chans att vinna. Om Jamie [Britneys pappa] vittnar är det ungefär 50/50'. Men Britney vägrade. Hon sa: 'jag kan inte hantera alla människor. Jag vill inte det'". Advokaten berättade också hur han försökte övertala Britneys pappa att prata med henne, men Jamie ringde några dagar senare och förklarade: "Britney kommer inte vittna. Hon kan inte göra det". Britneys advokat bekräftade också att det var han som gav de goda nyheterna till Jamie när rättegången var över. Jamie blev extatisk.



Rättegången är över

Rättegången är äntligen över! Juryn kunde inte enas, varpå domaren avslutade det hela. Tio av tolv jurymedlemmar röstade för "inte skyldig". Britney, som kunde fått upp till sex månaders fängelse för att ha kört utan ett giltigt körkort, slipper nu alla straff.


Britney har all anledning att le!


Meddelande från Britney

När Britney igår lämnade en dansstudio, efter ännu mer träning, såg hon allt annat än glad ut. Nu vet vi varför. Hon skrev det här meddelandet på britneyspears.com.


Britney spelar in "Womanizer"

Nedan syns en bild på Britney när hon får sitt hår och smink fixat under inspelningen av "Womanizer"-videon. Hon ser fantastisk ut som vanligt...


Britney är tillbaka

Britney är tillbaka!! Hon kommer att uppträda live i Bryan Park på "GMA! den andra december (på hennes födelsedag) för att göra PR för sitt nya album "Circus". Källor avslöjar: "alla ville ha henne, hon var den alla var ute efter, men "GMA" och ABC fick henne". Ett annat amerikanskt tv-bolag, NBC, sägs vara mycket irriterade över att det inte fick henne att uppträda på deras show "Today".


Det v

Womanizer på TRL

Britneys "Womanizer" video gjorde idag premiär på MTV under TRL. Det var en av de sista chanserna att någonsin se en av Britneys video på TRL, eftersom det populära programmet slutar sändas den 16 november.


Britney på TRL.


Britney bär Adnans ring

Britney syns nu ute med en ring som Adnan Ghalib gjorde till henne när de dejtade. Och han bär själv en likadan. Källor avslöjar nu att Britney definitivt fortfarande pratar med Ghalib. Men om de dejtar eller inte är fortfarande ett mysterium. Hoppas bara inte att han drar ner Britney ännu en gång...

Britney and Adnan

Joseph Kahn pratar om "Womanizer" och "Toxic".

Visst finns det likheter mellan Britneys videor till "Womanizer" och "Toxic"?! De är i alla fall lätta att jämföra. Och det är inte så konstigt i och med att de båda har samma regissör, Joseph Kahn, som arbetat med Britney flera gånger tidigare. Kahn berättade att "Womanizer" inte direkt är en "Toxic 2", utan snarare ett svar på "Toxic".
     "Jag ville inte göra en fortsättning, utan en slags '2008-versions-svar' på 'Toxic'. 'Tocix' visade var hon var i sin karriär då, och det svåra var att jag visste att folk skulle jämföra de två. Det finns element och tillfällen av 'Toxic' som jag kände kunde ha förbättrats. Den här videon [Womanizer] är lite mer framåt när det kommer till mode. Den enda stora skillnaden är egentligen är at hon har gått igenom så mycket och min myfikenhet kretsade runt vad hon kunde ge mig under inspelningen".
     Tydligen gav Britney honom allt han ville och lite till. "Hon är extremt professionell. Det var inget fjantande.. Hon förtjänar den bra kritiken hon får för det här".
     Kahn har även gjort videon till "Stronger" från Britneys album "Oops!...I Did It Again", från 2000.


Toxic...

...och Womanizer. Visst finns det likheter!



Fortfarande ingen dom

De tolv jurymedlemmarna i Britney's pågående rättegång har fortfarande inte enats om en dom. Fallet kretsar runt att Britney förra året körde på en parkerad bil och sedan flydde från platsen. Det visade sig senare att hon inte hade ett giltigt kaliforniskt körkort. I måndags avslutades juryns andra dag av överläggande. Den största delen av kvinnorna i juryn började i fredags, i Kalifornien, innan de tog en paus inför helgen. Domaren i det här fallet, James Steele, gav till en början juryn till 1.30 p.m, Los Angeles-tid, på fredagen för att enas om en dom. Så vad är det som tar så lång tid?
     "Vi har ovidkommande problem", förklarade Britneys advokat, J. Michael Glannagan, för OK! magazine. "Hon säger att hon egentligen är invånare i Louisiana och att hon inte skulle vara här just nu om det inte vore för barnen. Hon ser på sig själv som en 'Louisiana-tjej'. Hon bygger ett nytt hus i Louisiana. Hon har kvar sitt gamla hus i Louisiana. Hon vill tillbaka till Louisiana", fortsatte han sedan. 
     Det som är svårt att reda ut är alltså huruvida Britney faktiskt ska räknas som invånare i Louisiana eller Kalifornien. Britney själv har inte funnits på plats i rätten. 


Oskyldig eller skyldig? Ängel eller djävul?

    

Britney hämtar barnen i skolan

Britney och hennes pappa Jamie hämtade åter barnen från skolan. Britney ser överlycklig ut!


  
  

Britney dansar

Britney fotades när hon var i studion och övade in en koreografi tillsammans med några dansare. Rykten säger att det är inför hennes nästa videon som enligt vissa källor kommer att bli till sången "Kill the Lights". Vi får se.. Dansen ser i alla fall bra ut.

     
  
     

Christina Aguilera hejar på Britney

Christina Aguilera passade på att nämna Britney under en av hennes konserter i Londons Royal Albert Hall. Christina sa att hon "hejar på" Britney och att "det är fantastisk att hon är på rätt spår igen".

Christina Aguilera



Britney hämtar barnen

Britney fotades när hon hämtade sina sönder på dagis. Av någon anledning håller Britney alltid i Jayden.

     

Britney kommer inte att närvara i rätten

Britney kommer inte att närvara i rätten, trots att hennes advokat önskat att hon skulle. Advokaten avslöjade att hon inte kommer närvara eftersom det är hennes dag att spendera med sina barn Sean och Jayden.
     Vittnesmålet som behandlar den lindriga lagöverträdelsen kommer att fortsätta idag, efter att bland andra Britneys pappa Jamie Spears, vittnat i fallet.
     Juryn är oense om huruvida Britney velat göra Kalidornien till sitt hem eller inte. Flera anser att hon avsett att göra det, eftersom hon har köpt och sålt flera bostäder där samt gift sig, fått barn och skiljt sig där.
     Britneys advokat försvarade henne genom att säga att hon försökt att skaffa ett kaliforniskt körkort, men att de anställda på DMV inte kunnat ta ett fotografi av henne på grund av all paparazzi.
     Fallet bör avslutas snart.
     Nedan kan ni se alla hus Britneys kaliforniska hem.


 


Detta hus, i Hollywood Hills, köpte Britney i januari 2001 för 3,9 miljoner dollar.
Huset var 6400 square feet och hade både gästhus och pool. Sångerskan
sålde huset 2003, då hon istället köpte en lägenhet i New York.


Denna lägenhet hyrde Brtney i Santa Monica.


Britney och Kevins första hem. De sålde det dock snabbt
för att istället köpa...


Detta hus, för över 4 miljoner dollar. Huset renoverades sedan för
över 9 miljoner dollar. När paret skiljde sig sålde Britney huset
för 13,9 miljoner.


Här bodde paret Federline under några månader, då renoveringen
av deras nyinköpta hem (ovan) pågick.


Här bor sångerksan idag. Men enligt hennes pappa är det
bara en tidsfråga innan hon säljer även detta hus och flyttar till
Louisiana.

Jamie Spears vittnar

Britneys pappa, Jamie Spears, har nu kallats som vittne i målet om  huruvida sångerskan ska dömas "skyldig" efter att ha kört utan ett giltigt körkort. Jamie vittnade igår om att Kalifornien inte är Britneys permanenta boplats. "Hennes hem är i Louisiana och nu har hon har planer på att återvända dit", berättade han.
     Stjärnan, som kan få upp till sex månaders fängelse och 1000 dollar i böter, hade inte ett giltigt kaliforniskt körkort, utan ett som bara gällde i Louisiana. Jamie vittnade efter att Gary Edmonds, en man från Department of Motor Vehicles, intygat att detta var fallet då olyckan inträffade. Jamie sa: "Vi är här på grund av barnen. [Britney's två söner Sean Preston och Jayden James Federline]. Vi har besöksrätt. Vi måste stanna här för att bibehålla dessa".
     Britney, vars exmake Kevin Federline har vårdnad om barnen, kommer att flytta tillbaka till Louisiana när hon "får lov att resa med barnen utanför statens gränser. De kommer att spendera tid i Louisiana". Fadern räknade sedan upp vilka släktingar Britney har i Louisiana för tillfället, dessa inkluderar Britneys mamma, syster, fastrar, mostrar, farbröder, morbröder och hennes nyfödda systerdotter. För tillfället har Britney hus i Louisiana, New York, Florida och Kalifornien. Hon köpte sitt hus, Serenity, i Louisiana för "åtta och ett halvt år sedan", enligt Jamie. När de frågade var han själv bor svarade han: "Beverly Hills". När de frågade var hans riktiga hem är svarade han: "Louisiana".
     Åklagaren Michael Amerian kontrade med att Britneys rösträtt i Louisiana är inaktiv, eftersom hon inte har röstat där på flera år. Han visade också juryn hennes skilsmässopapper, som bekräftar att hon var invånare i Kalifornien under de år hon var gift.
     Idag ges de sista vittnesmålen.


Britney och Jamie Spears

Britney bygger hus

Britneys advokat har avslöjat att Britney planerar att bygga ett nytt hus i sin hemstat Louisiana. Britney har sedan tidigare det här (se bilden) 3 miljoner dollars huset i sin hemstad Kentwood. Huset köpte hon för åtta år sedan, alltså 2000, men det är mest hennes mamma och lillasyster som spenderat tid där. När hon köpt huset höll hon i en tävling där hennes fans fick vara med och bestämma vilket namn det skulle få. Det vinnande bidraget var: "serenity". Sångerskan inredde Serenity tillsammans med sin mamma, men hon har aldrig spenderat mycket tid där. Sedan sitt genombrott har hon bott främst i LA och New York, men nu verkar det alltså som om hon är redo att återvända till sina rötter.


Britney på Rolling Stone

Britney har precis varit i studion och fotograferats för musiktidningen Rolling Stone! Vet inte när tidningen kommer ut, men det blir antagligen i början av nästa år! Can't wait!!


britneyspears.com är klar!

Nu har jag spenderat den senaste halvtimmen med att undersöka Britneys nya hemsida, britneyspears.com
och jag älskar den. Där finns massa bilder av henne, och en videoblogg där hon själv kommer att berätta om vad som händer i hennes liv! Gå in och kolla genast =)


Womanizer singeln

Den här framsidan kommer "Womanizer"-singeln att ha utanför USA.


Rättegången pågår...

Britneys problem med lagens långa arm tar aldrig slut. 
     Förra året i augusti körde Britney på en parkerad bil och försvann sedan från platsen. Det visade sig sedan att hon inte hade ett giltigt körkort under denna tid. Nu är första dagen i rätten som dömer ärendet slut. Britney var inte med under rättegången. Juryn var inte alls eniga i fallet. En man skyllde på paparazzi, medan en annan kallade situationen för "löjlig".
     Britneys pappa, Jamie Spears, kan kallas som vittne i fallet, som förväntas vara i tre dagar.


Problem bakom ratten...


 


Britney pryder Glamours framsida

Britney kommer att pryda framsidan av tidningen Glamour i januari. Det avslöjar flera källor. I september ryktades det om att hon arbetat med fotografen Patrick Demarchelier från Vouge, men detta visade sig senare vara falskt. Det var då de första Glamour-ryktena startade. Britney har bara varit på framsidan av amerikanska Glamour en gång tidigare, hon har dock även prytt den brittiska versionen. 
     Britneys taleskvinna varken dementerade eller bekräftade ryktet. Inte heller tidningen ville kommentera det hela, men det gör de aldrig innan tidningen kommer ut.


 


Britney på framsidan av amerikanska
Glamours "Women of the Year"-nummer.


 


Britney behöver raka sig

Till och med popstjärnor behöver raka sig under armarna! Så här såg Britney ut för några dagar sedan. Men det gör självklart inget. Hon är lika het ändå!

     

Britney pratar om sin nya parfym

"Jag så spänd över att alla ska se vad jag har jobbat på med "Hidden Fantasy", har Britney sagt om sin nya parfym. "Jag bara älskar annonsen! Den är sexig och mystisk och den representerar verkligen doftens innebörd. Mina fans stöder mig så mycket när det kommer till mina parfymer och jag kan inte vänta tills de får prova den här".
     "Hidden Fantasy" är en förförande doft som handlar om att uttrycka de många mystiska sidorna av en kvinna. I reklamen är Britney i en skog och frågar "What do you have to hide?". Den körsbärsröda flaskan är dekoreradmed rosa kristaller som symboliserar kärlek, kvinnlighet och värme. Parfymen börjar säljas i USA i januari.





Britney är etta på Billboard!

Britneys "Womanizer" sätter rekord då den gör det största hoppet i Billboards historia genom att gå direkt från 96:e plats till 1:a! Det är Britneys första etta på amerikanska Billboard sedan hennes debutsingel "...Baby One More Time" landade där i januari 1999. Singeln laddades ner över 286000 gånger under sin första vecka! Under de nästa tio år som passerat sedan Britneys förra singeletta har sångerskan placerat sig på topp 10 fyra gånger, sist med singeln "Gimme More" från hennes senaste skiva "Blackout". Den sången hoppade från plats 68 till nummer 3 i oktober förra året och laddades ner 179000 gånger under sin första vecka.




Tillbakablickar - oktober

Oktober 1998
Britneys första singel "...Baby One More Time" släpps den 23 oktober. Det tar över två månader innan den når nummer 1 på Billboard, den 30 januari, 1999. Singeln stannar på förstaplatsen i två veckor.

Oktober 1999
Britneys tredje singel "(You Drive Me) Crazy" ligger fyra på TRL och sångerskans karriär går spikrakt uppåt.

Oktober 2000
Britney pryder för första gången den prestigefyllda tidningen Elle Magazines framsida. I intervjun berättar hon om hur det känns att växa upp framför en publik och hur hon ser på sig själv och sin "sexiga image".


     

     


Oktober 2001
Britney uppträder sången "The Way You Make Me Feel" tillsammans med sin idol Michael Jackson  under galan "30th anniversary of the Artist of the Millenium". Britney berättade sedan att det kändes overkligt att stå på scen tillsammans med den legendariska sångaren.


     


Oktober 2003
Britney gör PR för sitt kommande album "In the Zone" och framträder med en sexigare image än någonsin. Hon poserar för lättklädda bilder för musikmagasinet Rolling Stone och väcker på så sätt mycket uppmärksamhet. Amerikanska medier kritiserar henne hårt och anser att hon är en "opassand" förebild för unga flickor.


     


Oktober 2004
Britney och Kevin åker på smekmånad till Fiji. Sångerskan rasar när privata bilder läcker ut på nätet.
     Bara en månad efter bröllopet börjar äktenskapet krisa. Det avslöjade Britney i en intervju när hon sa: "det såg mörkt ut bara tre veckor efter vigseln. Vi var inte vana vid ett 'normalt' liv, med barn blöjbyten osv. Men vi jobbar på det".

Oktober 2005
Britney tar det lugnt efter Sean Prestons födsel. Hon och Kevin ställer upp på bilder för People Magazine där hon berättar om livet som nybliven mamma och hur hon ska fira thanksgiving.

Oktober 2006
Trots ihärdiga rykten om att hennes äktenskap är på väg att ta slut, stöder Britney maken och går med honom på release-festen av hans debut platta "Playing with Fire", där hon sjunger duetten "Crazy" med honom. En månad senare han hon ansökt om skilsmässa.


     


Oktober 2007
Britney gör sig redo inför releasen av "Blackout" samtidigt som en bitter vårdnadstvist pågår mellan henne och ex-maken.

Oktober 2008
Efter ett jobbigt år är popprinsessan tillbaka, vackrare och bättre än någonsin. Nya videon till låten "Womanizer" släpps och får bra kritik. Sångeskan har även en turné, en parfym och en skiva på gång.


Britney på Chinois Beaute Bar

Även popstjärnor måste skämma bort sig själva då och då. Britney tex besökte igår Chinois Beaute Bar för att få en manikyr. Sångerskan åkte med sin trädgårdsmästare för att undvika allt för många fotografer och mötte sedan sin mamma på skönhetsalongen i San Fernando Valley. Tyvärr fungerade inte hennes plan exakt som planerat och fotografer hittade snart stjärnan. Britney lät inte det förstöra hennes dag och skrattade och log när hon lämnade bilen.

     


Britney återförenas med Wade Robson

Britney har nu bekräftat att hon kommer att turnera nästa vår, men inte utan hjälp från superkoreografen Wade Robson. Han har avslöjat att han ska koreografera dansstegen under den kommande turnén. "Hon frågade mig och sa att hon vill sätta ihop sitt gamla team igen, så vi kommer börja repetera i januari för att kunna starta i mars", sa han.
     Liksom resten av världen såg Wade förskräckt på medan Britneys liv föll samman, men förklarade: "när man existerar i en förvrängd värld, kommer förvrängda saker hända med en".
     Britney och Wade träffades i början av hennes karriär och har jobbat tillsammans ett flertal gånger. Rykten sa även att duon dejtade ett tag under 2002, strax efter att Britney gjort slut med pojkvännen Justin Timberlake.



Britney och Wade på TRL, 2001

Britney börjar turnéra i vår

Britney har precis skrivit kontrakt med underhållningsföretaget AEG, som ska producera hennes kommande världsturné. Sångerskan kommer börja turnéra nästa vår avslöjade Billboard nyligen. Turnén stöder skivan "Circus" som släpps 2 december. Kolla in bilderna från Britneys tidigare turnéer. 1) Britney som NSYNCs förband, 1998, under The Mall Tour. 2) Britneys första turné som soloartist, The Baby One More Time Tour, 1999. 3) The Crazy 2k Tour, i slutet av 1999. 4) Britneys första världsturné, The Oops!...I Did It Again Tour, 2000. 5) The Dream Within a Dream Tour, 2001/2002. 6) Britneys andra världsturné, The Onyx Hotel Tour, 2004. 7) Britneys mini-turné för att gora PR för "Blackout", The M+M Tour, 2007.

1) 2)  3)


4)  5)  6)

7)


 


Ny bild från "For the Record"

Den här bilden publicerades nyligen. Den kommer från dokumentären "For the Record" som snart kommer att gå på MTV.


Britney ger upp alkohol

För att komma i form inför sin kommande världsturnée har Britney nu gett upp en av sina största laster, nämligen alkohol.
     En källa säger: "Britney insåg att hon var tvungen att förändra sin livsstil om hon ville ha tillbaka sin titel som popprinsessa. Hon har tränat i flera månader och för att hålla sig i form syns hon ofta på gymmet. Hennes merverkan under MTV Video Music Awards gav henne självförtroendet tillbaka och hon gör nu allt för att få ordning på sitt liv. Därför bestämde hon sig också för att sluta dricka alkohol, inte bara för att det gör att man går upp i vikt, utan för att hon vill ha kontroll. Britney gick ner fem kg, bara genom att ge upp sin last, vilket hon självklart är överlycklig över".
     Britney ska börja turnera nästa vår. Det blir hennes första världsturnée sedan 2004. Hon gjorde dock en miniturnée förra året, vid namn The M + M tour, före lanseringen av "Blackout".


Britney under the M+M tour



The Saturdays prisar Britney

Tjejgruppen The Saturdays förutspår att Britney definitivt kommer att göra comeback på hitlistorna. Kvintetten, som precis släppt singeln "Up" var väldigt imponerade av Britney förra månaden då hon tog hem tre priser under MTV Video Music Awards. "Jag tror att det var väldigt bra för henne att medverka under VMA. Hon såg riktigt bra ut och att vinna alla de där priserna var precis vad hon behövde", sa en av gruppens sångerskor, Mollie King. En av de andra medlemmarna, Una Healy, tillade: "Hon verkar verkligen ha fått ordning på sitt liv, eller hur? Hon ser bättre ut för varje gång jag ser henne."
     Gruppen prisade också hennes singel "Womanizer". "Hon gör alltid fantastiska sånger. Hon misslyckas aldrig med det, även om hennes privatliv inte går så bra", avslutade King.


The Saturdays


Enter the Circus

Här är några bilder på Britney under en fotografering. Det ser ut som om hon tar cirkus-inspirerade bilder, så de är antagligen till nya skivan! Hon ser fantastisk ut.


Britneys världsturné börjar 20 april?

I "Womanizer"-videon håller Britneys lyckliga man i en mobil som visar datumet "20 april". Nu spekuleras det om att det är då hon kommer at dra igång sin nästa världsturné. Britney har inte turnerat på över fyra år, då hon tillsammans med dåvarande pojkvännen Kevin Federline, reste runt jorden med sin "Onyx Hotel Tour".


Britney sist hon turnerade - 2004


20 april eller?

Britneys Womanizer-hunk

Killen som spelar kvinnotjusare i Britneys "Womanizer"-video är en 27-årig modell vid namn Brandon Stoughton som bor i Los Angeles, Kalifornien.


Britney på Starbucks

Britney fotades igår i Studio City på Starbucks, där hon köpte sin favoritdryck, frappuchinon. Hon såg inte särskilt glad ut. Detta trots att hennes video "Womanizer" redan fått över 7 mijoner träffar på internet.


Britney på American Lord Fashion Show

Enligt Christian Audigier, mannen bakom "Ed Hardy" så kommer Britney att närvara under hans American Lord, The Christian Audigier Spring Collection 2009 - show den 15 oktober i Culver City. Andra kändisar som kommer närvara är bland andra Heidi Klum, Sarah Larson, Kim Kardashian, Jamie King, Ray Liotta, Tara Reid och Vanessa och Angela Simmons.

Britney och Audigier

Hidden Fantasy kommer i januari

Nu är det officiellt. Britneys nya parfym, "Hidden Fantasy'" kommer i januari. Doften sägs vara "ett uttryck för de många, mystiska sidorna av en kvinna". I reklamen som kommer gå på TV kommer Britney vara i skogen och fråga "what do you have to hide"? (=Vad har du att dölja?)
     Britneys första parfym, "Curious" tjänade in 100 miljoner  dollar (alltså 730 330 000 miljoner kronor!!) under sina första veckor ute på marknaden, när den lanserades 2004. I Sverige finns just nu alla hennes föregående parfymer på marknaden.


The B-Line

Britney och hennes "team" har skapat en "Britney Spears hotline" som kallas "The B Line", alltså ett nummer som fans kan ringa för att få ett exklusivt meddelande från Britney, som t ex beskriver sin nya sång "Womanizer" och avslöjar hur spänd hon är inför framtiden! Britney sa:
Engelska:
"It's Britney thanks for calling isn't this cool? its my official hotline. As I'm getting ready for my new album I want to keep my fans updated about the new music. The new single "Womanizer" is out everywhere and I hope you're all enjoying it. There is a lot more amazing music to come! Well i gotta go back to the studio now, but hit #1 you can leave me a message. Thanks!"
Svenska:
"Det är Britney, tack för att du ringde. Är inte det här coolt? Min första officiella hotline. Medan jag gör mig redo för att släppa mitt nya album, vill jag hålla fans uppdaterade om min musik. Den nya singeln "Womanizer" finns överallt du och jag hoppas att ni gillar den. Det kommer mycket mer fantastisk musik!Men nu måste jag tillbaka till studion, men tryck "ett" så kan du lämna ett meddelande. Tack!"

I USA ringer man 310.341.4438 och trycker sedan "1" för att lämna ett meddelande till Britney. Tryck sedan "7" för att skicka vidare till en vän.


Womanizer videon!!

Inatt var det äntligen premiär. Om du inte har sett "Womanizer"-videon än, så gör det genast. Den är fantastisk!
Gå in på Britneys hemsida, som snart uppdateras för första gången på två år och kolla på den.
http://britneyspears.com/ Hon är verklien tillbaka nu!!




Snart!

Snart har vi en alldeles ny Britney-video att njuta av! Idag har "Womanizer" premiär. Äntligen!!



Britney dansade loss i "Boys"-videon från 2002.

Britney äter glass =)

Britney syntes tillsammans med sin livvakt på Diddy Riese, där hon köpte sig en glass! Ser väldigt gott ut!




Britneys nya livvakt

Britney har en ny livvakt och av den här bilden att döma ser de ut att komma bra överens. Det ser nämligen ut som om de håller varandra i handen. Men med Britney vet man aldrig riktigt. Eller hur?


Britney på Diesel Party?

Diesel partyt som kommer hållas på lördag, kommer bli en stjärnpackad affär!
M.I.A., N.E.R.D och Joel + Benji Madden kommer alla ta del av eventet, men frågan är: Kommer Britney Spears vara där?
Rykten säger nämligen att hon kommer att vara kvällen överraskningsunderhållare.
Vi får hoppas på det bästa =)



Britney gör egen dokumentärfilm

Britney Spears kan mycket väl vara den mest efterföljda kvinnan på jorden. Hennes liv dokumenteras ständigt i media, som rapporterar varje felsteg hon tar. Men hur är det egentligen att vara Britney Spears?
Britney kommer inte bara att släppa sin nästa platta "Circus" inom några veckor, utan även en dokumentär som kommer visa hennes fans mediakaoset ur hennes perspektiv.
     Britney och MTV har tillsammans spelat in en 90 minuter lång dokumentär som följer hennes väg tillbaka till rampljuset. Dokumentären kommer att kallas "For the Record" och sänds den 30 november 22.00, amerikansk tid, på MTV.
"Så mycket har hänt under de senaste åren och det finns mycket som människor inte fått reda på, som jag vill att de ska veta. Jag ville göra den här filmen för att jag började känna att folk inte ser på mig som de borde. Detta är ett tillfälle för mig att reda ut alla rykten och prata om vad jag har gått igenom och vad jag kommer att göra i framtiden", sa Britney till MTV.
     Dokumentärfilmen kombinerar personliga anekdoter med bakom kulisserna klipp som följer hennes comeback. Man får följa stjärnan in i studion, på genrep, videoinspelningar och en resa till hennes hemstad Kentwood, i Louisiana.
"Jag har gått igenom mycket och jag vill att människor ska vet det. Ibland blir det ensamt för att man inte öppnar de dörrarna [så människor kan se] och jag fastnade i det stället och försökte bara ta mig igenom varje dag", säger Britney i filmen.
     Britney pratar även om misstagen världen har sett henne göra och berättar hur hon känner för det idag. "Jag sitter här och tittar tillbaka", säger hon, innan hon ställer den retoriska frågan: "Jag är en smart person, vad fan tänkte jag på"?
     När eller om dokumentären kommer visas i svensk TV är ännu inte säker. Mer information snart..



Hidden Fatasy-reklam

Här är bilderna som Britney tog i New York för att göra reklam för hennes senaste tillskott i Britney Spears Beauty- familjen. Hidden Fatasy lanseras i december.





What do you have to hide?

Jamie Lynn är inte gravid!

Vad det än skrivs i tidningarna just nu, så är Britneys lillasyster Jamie Lynn inte gravid!
     När OK! magazine nyligen frågade om hon och hennes pojkvän Casey Aldrige planerar att skaffa flera barn snart svarade Zoe 101-stjärnan: "Inte förrän lång in i framtiden! Vi är verkligen lyckliga just nu och vi skyndar inte med att skaffa fler".
     Jamie Lynn följer alltså inte storasysterns exempel när det kommer till graviditeter. Britney själv blev gravid med sin andra son bara några månader efter Sean Prestons födelse. Jayden James kom till världen innan Sean hunnit fylla ett.


Britney är nummer ett!

Britney är nummer ett på itunes! Efter bara 24 timmar. Nu är hon verkligen tillbaka!!


Womanizer på itunes

Nu kan man ladda ner "Womanizer" på itunues. Hjälp till att göra Britney till etta =)


Womanizer bilder

britney.com lade igår ut dessa bilder av Britney i "Womanizer" videon. Den kommer bli så bra!






Christina Aguilera är inte orolig över Britneys comeback

Christina Aguilera är inte orolig över Britneys comeback.
Sångerskan avslöjade nyligen i en intervju att hon har varit i sin egna "kreativa grotta" och inte har koll på vad Britney spelat in. Hon sa " Jag har varit i min egna kreativa grotta. Men ja, det är en fantastisk känsla att fortfarande få vara med i spelet men någon som man känt i så många år, ända sedan the Mickey Mouse Club. Vi hade så roligt tillsammans. Men vi är i så olika stadier i våra liv, vi är så olika, så jag tror inte folk kan placera oss i samma kategori längre".
Christina släpper ett greatest hits album i november och håller för tillfället på att spela in en ny skivan.




Britney och Christina går way back..

Womanizer eller Keeps Getting Better?

Britney- och Christina Aguilera-fans går åter igen mot varandra. Christinas fans valde den 7 oktober som officielt nerladdningsdatum av hennes nya singel "Keeps Getting Better". Det är samma dag som Britney's singel "Womanizer" kommer debutera på itunes. VI får se vem som säljer flerst singlar. Min gissning är Britney...




Womanizer video preview!!

Snart, snart, snart kommer den! Så länge får ni njuta av en liten "sneak peak" av videon. Britney ser riktigt bra ut!
Klicka här för att se den.

Britneys nästa singel?

Nu ryktas det om att "Kill the Lights" kommer att släppas som Britneys nästa singel.


Britney involveras i nya hemsidan

Britney kommer att vara väldigt involverad i sin nya hemsida som snart omlanseras, efter flera års inaktivitet. Hon kommer bestämma vilka bilder och videor som ska läggas upp och även skriva meddelanden. Hemsidan kommer även att premiera musikvideor och andra exklusiva saker.


Womanizer cd

Britney's "Womanizer" Cd Den finns att köpa i USA nu, men när den kommerbtill Sverige är oklart.


Nya Dani Brubaker foto

Nya bilder på Britney, tagna av Dani Brubaker har publicerats.



Britney hämtar barnen på dagis

Britney hämtade Jayden och Sean från dagis, tillsammans med sin pappa Jamie. Närvarand vid platsen sa att barnen var överraskade men mycket glada. Jamie bar sedan Sean, medan Britney höll Jayden. Hon hade på sig en vit topp och jeans.


Britney & J.J


Sean och morfar Jamie

"Hidden Fantasy" premiär

Britneys nya parfym "Hidden Fantasy" kommer att lanserar samtidigt som hennes album "Circus" släpps, alltså i början av december. Kampanjen har redan fotograferats, det skedde under Britneys vistelse i New York. Enligt källor såg Britney fantastisk ut. Mer information kommer snart.



Britney under lanseringen av Fantasy.

Womanizer - videopremiär

Britney Spears "Womanizer"-video kommer att ha världspremiär på den amerikanska tvkanalen ABC's 20/20 den 10 oktober.

Lil Jon och Fabolous pratar om Britney

Britneys kommande almbum "Circus" utlovar flera klubb-inspirerade, danshits som kommer att ge henne åter tronen av pop. Det säger producenten och rapparen Lil Jon.
"Det kommer att bli ett stort album", berättade han för People efter en fest i New York i torsdags. "Britney är väldigt intelligent och hon är verkligen redo för framgång. Hon är fokuserad och vill ha tillbaka allt så det kommer verkligen att hända den här gången" fortsatte han. Lil Jon har procuderat flera av skivans kommande låtar.
     Britneys förra skiva, "Blackout" fick bra kritik, men blev inte den comeback Britney behövde, på  grund av hennes personliga tillstånd. Rapparen Fabolous, som gjorde en remix av "Break the Ice", berättade för reportrar under VH1 Hip Hop Honors-inspelningen att de inte kunde göra en video till sången "på grund av Britneys tillstånd just då". Han fortsatte: "många räknade ut henne, men hon har lyckats komma tillbaka. Hon är tillbaka och ser om möjligt ännu bättre ut än förr. Jag skulle älska att få göra fler remixer av hennes material".

     Britneys "Circus" släpps den 2 december.



Lil Jon

Britney på LAX

Britney återvände igår till LA. På flygplatsen verkade hon inte vara på sitt bästa humör och dolde ansiktet med en vit sjal.


Britney lanserar ny parfym - "Hidden Fantasy"

Snart kommer en ny Britneyparfym finnas ute på marknaden. Enligt en källa på Elizabeth Arden, som lanserat alla Britneys dofter, kommer snart en ny spin på "Fantasy", och den ska kallas "Hidden Fantasy". Källan avslöjar att flaskan är röd och att den är paketerad i en låda prydd med féer, enhörningar och körsbär, då körsbärssockervadd som är doftens toppnoten. "Hidden Fantasy" kommer lanseras i USA i december 2008 eller januari 2009 och har som slogan "Hidden Fantasy - Can you find your's?"
     Britney skulle egentligen ha lanserat en doft vid namn "Powerful" vid den här tiden, men när hon fick idén till "Hidden Fantasy" bestämde sig Elizabeth Arden för att satsa på den istället. 
     Sångerskan har tidigare lanserat "Curious", "Fantasy", "In Control Curious", "Midnight Fantasy", "Curious Heart" och "Believe". Nedan syns kampanjfotona till alla.













Britney i Glamour!

Britney gör sig redo för sin första stora fotografering på flera år och det är ingen mindre än superfotografen David Lachapelle som ska ta bilderna. Chapelle har tidigare jobbat med Britney under ett flertal gånger. Han står för den skandalomsusade Rolling Stone-framsidan från 1999 och hennes kontroversa video "Everytime".
     Britney ska enlgt källor ha på sig totalt 6 outfits, alla kommer representera höjdpunkter och milstolpar i hennes karriär. En av bilderna föreställer t ex Britney, bärandes den randiga kostym uptill som hon bar under MTV VMA 2000, medan underdelen är bortriven och hennes "Toxic" dräkt sticker fram. Framsidan ska vara enkel och "aqua-inspirerad".
     I övrigt sägs det att en speciell DVD kommer att följa med Britneys skiva "Circus". DVDn kommer i sådana fall att innehålla olika videor, men huruvida detta kommer att ske är inte riktigt klart än.


David Lachapelle var ansvarig för denna  bild. Tidningen kom 1999,
då Britney fortfarande framställde sig själv
som "oskuld" och var en stor skandal!

Sist Britney var med i Glaour var i juni, 2006.


 


Britney överraskar skolbarn

Britney startade sin tredje dag i NYC genom att åka till en av stadens skolor, John Philip Sousa junior high,i stadsdelen Bronx. När hon anlände upptäckte dock hon och hennes entourage att skolan var stängd, skolan plockade därför ihop en handfull barns som fick kommar och möta superstjärnan. Britney välkomnade dem, skrev autografer, ställde upp på bilder och skojade med barnen i ungefär tio minuter, sedan försvann hon tillbaka in i skolan. Hon verkade mycket glad över att spendera tid med barnen, som även de var överlyckliga.
"Jag kan inte tro att hon är här. Jag kunde inte säga någon - det är ju Britney. Jag var shockad", sa en av studenterna.
     När det var dags för Britney att lämna skolan dök en stor SUV upp och hon transporterades därifrån följd av runt tjugo polismän. Bara en vanlig dag i Britneys liv!


 








Hon är vackrare än någonsin...

Britney på broadway

Efter två händelsefyllda dagar i New York, gjorde Britney lite tid för sig själv och gick och såg "In the Heights" på Broadway. Richard Rogers Theatre berättade för OK! Magazine att Britney var eskorterad till sin plats precis innan öppningsnumret. "Hon såg fantastisk ut, jag såg hennes hår och hennes tindrande ögon", sa en av de andra teaterbesökarna.

     Efter showen leddes sångerskan backstage för att träffa skådespelarna. "Hon var så söt och generös. Hon tog bilder med alla skådespelare och musiker", sa Doreen Montalvo, en av huvudrollsinnehavarna. Enligt birollsinnehavaren Robin de Jesus var Britney: "Riktigt cool. Hon var 'freaking awesome'''!




Britney shoppar i SOHO

Britney sågs i SOHO, där hon en än gång fyllde shoppingpåsarna. Och hon så fantastisk ut!




Mamma Lynnes bok säljer bra

Britneys mamma Lynne Spears's bok " Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World" ligger för tillfället på femte plats på NYT Bestsellers List. Boken släpptes den 16 september i USA och är den första boken Lynne skrivit själv.

     Lynne har tidigare skrivit två böcker tillsammans med Britney. Den första, "Heart to Heart" publicerades den 9 maj, 2000 och är en biografi över Britney. Deras andra bok, "Gåvan - En berättelse om en mors kärlek" är en novell som släpptes den 10 april, 2001.

     "Through the storm" har skapat mycket kontrovers, då Lynne avslöjat att Britney var fjorton då hon förlorade oskulden och att hon både drack och tog droger som tonåring.

     Jag vet inte med er, men själv ska jag snart beställa boken på amazon! Måste läsa...


Britney och mamma Lynne


 


RSS 2.0