...Baby One More Time 2008

I torsdags fyllde Britneys debutsingel "...Baby One More Time" 10 år. Och det är tydligen något som Britney vill fira. Enligt en källa som arbetar hos International Dance Studio, där Britney i flera veckor har övat inför sin kommande turné, har Britney en koreografi till en ny version av "...Baby One More Time". 
     Källan avslöjade att Britney åter har vänt sig till svensken Max Martion (som bland annat skrivit hennes superhittar "...Baby One More Time", "Oops!...I Did It Again" och "I'm Not a Girl, Not yet a Woman") för att låten ska bli så bra som möjligt. "Den har en ny urban-twist, men har ändå samma känsla som förr". Den nya BOMT har även döpts om till "One More TIme" och är en 10-års mix.
     "Sången är till ett kommande uppträdande, som ska göra PR för hennes skiva. Den kan även bli ett bonus track på 'Circus'. Låten är het. Den är mognare än originalet, och mycket mer modern".
     "Womanizer", Britneys senaste hitsingel, är den första att nå plats nummer ett på Billboard, nästan 10 år efter att BOMT legat där. 
     Det är "...Baby One More Time" en gång till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0