Lil Jon och Fabolous pratar om Britney

Britneys kommande almbum "Circus" utlovar flera klubb-inspirerade, danshits som kommer att ge henne åter tronen av pop. Det säger producenten och rapparen Lil Jon.
"Det kommer att bli ett stort album", berättade han för People efter en fest i New York i torsdags. "Britney är väldigt intelligent och hon är verkligen redo för framgång. Hon är fokuserad och vill ha tillbaka allt så det kommer verkligen att hända den här gången" fortsatte han. Lil Jon har procuderat flera av skivans kommande låtar.
     Britneys förra skiva, "Blackout" fick bra kritik, men blev inte den comeback Britney behövde, på  grund av hennes personliga tillstånd. Rapparen Fabolous, som gjorde en remix av "Break the Ice", berättade för reportrar under VH1 Hip Hop Honors-inspelningen att de inte kunde göra en video till sången "på grund av Britneys tillstånd just då". Han fortsatte: "många räknade ut henne, men hon har lyckats komma tillbaka. Hon är tillbaka och ser om möjligt ännu bättre ut än förr. Jag skulle älska att få göra fler remixer av hennes material".

     Britneys "Circus" släpps den 2 december.



Lil Jon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0