Jamie Spears vittnar

Britneys pappa, Jamie Spears, har nu kallats som vittne i målet om  huruvida sångerskan ska dömas "skyldig" efter att ha kört utan ett giltigt körkort. Jamie vittnade igår om att Kalifornien inte är Britneys permanenta boplats. "Hennes hem är i Louisiana och nu har hon har planer på att återvända dit", berättade han.
     Stjärnan, som kan få upp till sex månaders fängelse och 1000 dollar i böter, hade inte ett giltigt kaliforniskt körkort, utan ett som bara gällde i Louisiana. Jamie vittnade efter att Gary Edmonds, en man från Department of Motor Vehicles, intygat att detta var fallet då olyckan inträffade. Jamie sa: "Vi är här på grund av barnen. [Britney's två söner Sean Preston och Jayden James Federline]. Vi har besöksrätt. Vi måste stanna här för att bibehålla dessa".
     Britney, vars exmake Kevin Federline har vårdnad om barnen, kommer att flytta tillbaka till Louisiana när hon "får lov att resa med barnen utanför statens gränser. De kommer att spendera tid i Louisiana". Fadern räknade sedan upp vilka släktingar Britney har i Louisiana för tillfället, dessa inkluderar Britneys mamma, syster, fastrar, mostrar, farbröder, morbröder och hennes nyfödda systerdotter. För tillfället har Britney hus i Louisiana, New York, Florida och Kalifornien. Hon köpte sitt hus, Serenity, i Louisiana för "åtta och ett halvt år sedan", enligt Jamie. När de frågade var han själv bor svarade han: "Beverly Hills". När de frågade var hans riktiga hem är svarade han: "Louisiana".
     Åklagaren Michael Amerian kontrade med att Britneys rösträtt i Louisiana är inaktiv, eftersom hon inte har röstat där på flera år. Han visade också juryn hennes skilsmässopapper, som bekräftar att hon var invånare i Kalifornien under de år hon var gift.
     Idag ges de sista vittnesmålen.


Britney och Jamie Spears

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0