Fortfarande ingen dom

De tolv jurymedlemmarna i Britney's pågående rättegång har fortfarande inte enats om en dom. Fallet kretsar runt att Britney förra året körde på en parkerad bil och sedan flydde från platsen. Det visade sig senare att hon inte hade ett giltigt kaliforniskt körkort. I måndags avslutades juryns andra dag av överläggande. Den största delen av kvinnorna i juryn började i fredags, i Kalifornien, innan de tog en paus inför helgen. Domaren i det här fallet, James Steele, gav till en början juryn till 1.30 p.m, Los Angeles-tid, på fredagen för att enas om en dom. Så vad är det som tar så lång tid?
     "Vi har ovidkommande problem", förklarade Britneys advokat, J. Michael Glannagan, för OK! magazine. "Hon säger att hon egentligen är invånare i Louisiana och att hon inte skulle vara här just nu om det inte vore för barnen. Hon ser på sig själv som en 'Louisiana-tjej'. Hon bygger ett nytt hus i Louisiana. Hon har kvar sitt gamla hus i Louisiana. Hon vill tillbaka till Louisiana", fortsatte han sedan. 
     Det som är svårt att reda ut är alltså huruvida Britney faktiskt ska räknas som invånare i Louisiana eller Kalifornien. Britney själv har inte funnits på plats i rätten. 


Oskyldig eller skyldig? Ängel eller djävul?

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0