Tillbakablickar - oktober

Oktober 1998
Britneys första singel "...Baby One More Time" släpps den 23 oktober. Det tar över två månader innan den når nummer 1 på Billboard, den 30 januari, 1999. Singeln stannar på förstaplatsen i två veckor.

Oktober 1999
Britneys tredje singel "(You Drive Me) Crazy" ligger fyra på TRL och sångerskans karriär går spikrakt uppåt.

Oktober 2000
Britney pryder för första gången den prestigefyllda tidningen Elle Magazines framsida. I intervjun berättar hon om hur det känns att växa upp framför en publik och hur hon ser på sig själv och sin "sexiga image".


     

     


Oktober 2001
Britney uppträder sången "The Way You Make Me Feel" tillsammans med sin idol Michael Jackson  under galan "30th anniversary of the Artist of the Millenium". Britney berättade sedan att det kändes overkligt att stå på scen tillsammans med den legendariska sångaren.


     


Oktober 2003
Britney gör PR för sitt kommande album "In the Zone" och framträder med en sexigare image än någonsin. Hon poserar för lättklädda bilder för musikmagasinet Rolling Stone och väcker på så sätt mycket uppmärksamhet. Amerikanska medier kritiserar henne hårt och anser att hon är en "opassand" förebild för unga flickor.


     


Oktober 2004
Britney och Kevin åker på smekmånad till Fiji. Sångerskan rasar när privata bilder läcker ut på nätet.
     Bara en månad efter bröllopet börjar äktenskapet krisa. Det avslöjade Britney i en intervju när hon sa: "det såg mörkt ut bara tre veckor efter vigseln. Vi var inte vana vid ett 'normalt' liv, med barn blöjbyten osv. Men vi jobbar på det".

Oktober 2005
Britney tar det lugnt efter Sean Prestons födsel. Hon och Kevin ställer upp på bilder för People Magazine där hon berättar om livet som nybliven mamma och hur hon ska fira thanksgiving.

Oktober 2006
Trots ihärdiga rykten om att hennes äktenskap är på väg att ta slut, stöder Britney maken och går med honom på release-festen av hans debut platta "Playing with Fire", där hon sjunger duetten "Crazy" med honom. En månad senare han hon ansökt om skilsmässa.


     


Oktober 2007
Britney gör sig redo inför releasen av "Blackout" samtidigt som en bitter vårdnadstvist pågår mellan henne och ex-maken.

Oktober 2008
Efter ett jobbigt år är popprinsessan tillbaka, vackrare och bättre än någonsin. Nya videon till låten "Womanizer" släpps och får bra kritik. Sångeskan har även en turné, en parfym och en skiva på gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0