Pushar Britney sig själv för hårt?

Britney hoppas på att kunna återuppliva sin karriär och gör allt för att det ska ske. Men frågan är om hon inte pushar sig själv för hårt. In Touch Weekly rapporterar att hon nyligen bröt ihop och grät över hur jobbigt det är att kämpa sig tillbaka till toppen. Människorna i Britneys närhet uppger att hon inte är så stark som hon verkar och att hon kan falla tillbaka till sin destruktiva livsstil. "Britney har inte återhämtat sig helt från sitt sammanbrott. Hon är nervös över att hon kanske inte är stark nog för att hantera en turné och en comeback. Hon är väldigt känslig, sårbar och kämpar med de känslor och den frustration som terapin väcker", sa en källa till tidningen.
     Britney vill även ha delad vårdnad av sönerna Sean och Jayden. Men en domare kan inte ge tillbaka vårdnaden utan att att noggrannt observera henne. Dessutom kommer hennes världsturné, som börjar i mars, hålla henne borta från LA - och sina söner - under största delen av 2009.


Kommer Britney klara turnén utan sina ögonstenar?


Kommentarer
Postat av: Nitania

Hej! Ett tips till dig. EN RIKTIG DRÖMVINST! Bestäm själv vad du vill vinna i din goodiebag, till ett värde av 1200 kronor. Tävla hos Nitania: http://nitania.blogg.se/2008/november/vinn-hos-mig-en-dromgoodiebag-packa-i-vad-d.html

2008-11-02 @ 14:18:34
URL: http://nitania.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0